Digitalisoi. Oikein.

Asiakkaamme kertovat

"CDO Palvelut on auttanut meitä liiketoimintojemme kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden vaatimusmäärittelyissä, toimittajavertailussa, sopimusneuvotteluissa sekä projektinjohtotehtävissä. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja tuloksellista – olemme saaneet osaavaa tukea projekteihimme joustavasti ja tarpeidemme mukaisesti. CDO Palveluiden tietojärjestelmähankekokemus sekä toimialaosaaminen ovat omalta osaltaan nopeuttaneet toteutusta, koska alan liiketoimintaprosessit sekä yleisesti hyväksytyt menetelmät ovat selvästi hallussa."

Harri Lukkarinen
Toimitusjohtaja, NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland

NRC Group Finland Oy (entinen VR Track Oy) on infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys sekä merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja, joka on ollut toteuttamassa mm. Tampereen Ratikkaa ja pääkaupunkiseudun Raide-Jokeria. Yritys on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

"CDO Palveluiden avulla kävimme tehokkaasti läpi organisaatiomme tiedonhallintatarpeidemme nykytilan ja sekä asetimme kehittämisen lähtökohdat havainnolliseksi projektisuunnitelmaksi. Kartoitimme yhdessä myös prosessiemme kehitys- ja muutostarpeita sekä suunnittelimme kehittämiseen liittyvää viestintää ja toteutusta. Näin luotiin tavoitetila tulevan järjestelmähankkeen vaiheistukseen ja tuotoksiin ja jatkamme yhteistyötä hankkeen läpiviennin merkeissä. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja miellyttävää sekä dokumentointi tarkoituksenmukaista."

Mika Räty
Toimitusjohtaja, Senop Oy

Senop

Senop Oy on yönäkölaitteiden sekä maalinosoitus- ja havainnointijärjestelmien valmistaja, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa puolustus- ja turvallisuusalan laitteita vaativiin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Senop Oy on Millog Oy:n tytäryhtiö ja kuuluu Patria konserniin.