Digitalisoi. Oikein.

Tarvitsetko luotettavan kumppanin digitalisoinnin toteutukseen?

Asiakkaamme

"CDO Palvelut on auttanut NRC Group Finland Oy:n liiketoimintojen kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden vaatimusmäärittelyissä, toimittajavertailussa, sopimusneuvotteluissa sekä projektinjohtotehtävissä. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja tuloksellista. NRC Group Finland Oy on saanut osaavaa tukea projekteihin joustavasti ja tarpeiden mukaisesti. Erityisesti CDO Palveluiden tietojärjestelmähankekokemus ja toimialaosaaminen ovat nopeuttaneet ratkaisujen toteutusta."

NRC Group Finland Oy (entinen VR Track Oy) on infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys sekä merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja, joka on ollut toteuttamassa mm. Tampereen Ratikkaa ja pääkaupunkiseudun Raide-Jokeria. Yritys on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

"CDO Palvelut kävi tehokkaasti läpi Senop Oy:n tiedonhallintatarpeiden nykytilan ja asetti kehittämisen lähtökohdat havainnolliseksi projektisuunnitelmaksi. CDO Palvelut kartoitti myös prosessien kehitys- ja muutostarpeita sekä suunnitteli kehittämiseen liittyvää viestintää ja toteutusta yhdessä Senop Oy:n kanssa. Näin luotiin tavoitetila tulevan järjestelmähankkeen vaiheistukseen ja tuotoksiin ja jatkettiin yhteistyötä hankkeen läpiviennin merkeissä. Yhteistyö CDO Palveluiden ja Senop Oy:n välillä on ollut sujuvaa ja miellyttävää sekä dokumentointi tarkoituksenmukaista."

Senop Oy on yönäkölaitteiden sekä maalinosoitus- ja havainnointijärjestelmien valmistaja, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa puolustus- ja turvallisuusalan laitteita vaativiin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Senop Oy on Millog Oy:n tytäryhtiö ja kuuluu Patria konserniin.