Meille töihin?

CDO, Projekti- ja palveluasiantuntija – ERP Management Consultant

 

CDO Palvelut Oy pähkinänkuoressa:

CDO Palvelut Oy on tamperelainen konsultointiyritys. Tarjoamme korkeatasoista ja riippumatonta toiminnanohjausjärjestelmiin liittyvää asiantuntijapalvelua sekä liiketoimintajohdolle, taloushallinnolle että tietohallinnolle. Meillä on vahvat referenssit ja kokemus muun muassa energia-alan, palveluliiketoiminnan, valmistavan teollisuuden, rakentamisen ja ICT-sektorin prosesseista. Suuri osa asiakkaistamme sijaitsee Tampereen talousalueella ja toimintamme keskittyy Suomen markkinaan.

Toimenkuva:

Asiantuntijatyö muodostuu projekteista, joissa myymme ja tuotamme toiminnanohjauksen nykytila-analyysejä, valinta- ja kilpailutuspalveluita sekä projektien johtamispalveluita. Asiakasprojektit sisältävät muun muassa prosessien määrittelyä ja toteutusta yhteistyössä järjestelmätoimittajien kanssa. Autamme myös muodostamaan ja toteuttamaan valittua toiminnanohjausstrategiaa. Työskentely sisältää Teams- ja läsnätyöskentelyä asiakkaidemme kanssa sekä joustavasti itsenäistä työtä kotitoimistollasi. Toimimme nimikkeellä ”CDO, projekti- ja palveluasiantuntija”.

Osaamisalueet ja henkilökuva:

Haemme konsultoivaa ja palvelumyyntiin kykenevää tiimipelaajaa, jolla on vaadittava koulutustausta, riittävä ymmärrys toiminnanohjauskentästä sekä tarvittava prosessi- ja teknologiaosaaminen. Sinulla on kyky myydä, suunnitella ja johtaa projekteja ja tarvittavaa muutosta sekä priorisoida tarvittavia käytännön toimenpiteitä. Sujuva kommunikaatio ja dokumentaatio sekä suomeksi että englanniksi on tärkeää. Keskeistä on, että kykenet tarjoamaan palveluitamme asiakaslähtöisesti, arvoa tuottaen ja selkokielisesti.

Tarjoamme:

Käytössämme on viihtyisä toimisto Tampereen Tulli Business Parkissa. Tarjoamme tarvittavat työkalut, kilpailukykyisen ja tuloksista palkitsevan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja vastuuta organisaatiossamme. Tarjoamme työntekijöillemme myös lounasedun ja tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme terveyteen ja hammashoitoon liittyviä lisäpalveluita ja vakuutuksia.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!