Meille töihin?

CDO Palvelut Oy on konsultointiyritys, joka tarjoaa korkeatasoista ja riippumatonta toiminnanohjausjärjestelmiin liittyvää asiantuntijapalvelua sekä liiketoimintajohdolle, taloushallinnolle että tietohallinnolle. Meiltä saat kokeneet tietojärjestelmä- ja liiketoiminta-asiantuntijat auttamaan niin suurissa kuin pienissäkin digitalisoinnin tarpeissa. Meillä on vuosien kokemus toiminnanohjausprojektien menestyksellisestä läpiviennistä ja olemme auttaneet monia organisaatioita siirtymään 2020-luvun moderniin digitaaliseen maailmaan. Uskallamme tarttua vaikeisiinkin tilanteisiin ja osaamme ohjata myös kriisiprojektit oikeille raiteille ja tuloksekkaasti maaliin. Meillä on vahvat referenssit ja kokemus muun muassa energia-alan, palveluliiketoiminnan, valmistavan teollisuuden, rakentamisen ja ICT-sektorin prosesseista. Toimintamme keskittyy Suomen markkinaan, mutta osa asiakkaistamme toimii kansainvälisillä markkinoilla.

Oletko ERP-käyttöönotto- tai kehitysprojekteista kokemusta omaava osaaja, joka haluaisi työskennellä asiakasrajapinnassa ohjelmistoriippumattomasti? Meillä on tarjolla avainpelaajan rooli ja odotamme innolla sinusta vahvistusta joukkoomme.

ERP MANAGEMENT CONSULTANT

Millaisista asioista toimenkuvasi koostuu? Asiantuntijanamme pääset työskentelemään yhteistyössä niin mielenkiintoisten asiakasyritysten kuin eri järjestelmätoimittajienkin kanssa. Aito ohjelmisto- ja järjestelmäriippumattomuus mahdollistaa sen, että voit hakea yhdessä asiakkaidemme kanssa aina heille soveltuvimmat ratkaisut. Tavoitteemme on, että pääset osaamisesi huomioiden työskentelemään koko palvelutarjontamme kanssa. Tyypillisesti se tarkoittaa toiminnanohjauksen liittyviä nykytila-analyyseja, valinta- ja kilpailutuspalveluita sekä projektien johtamispalveluita. Projektien kesto on useimmiten useita kuukausia, mutta yli vuodenkaan kestävät projektit eivät ole poikkeus.

Asiantuntijaroolisi kautta näet myös mahdollisuuksia sekä nykyasiakkaissamme että kokonaan uusissa asiakkuuksissa.  Osaat asiantuntijaotteellasi avata uusia kaupallisia mahdollisuuksia itsenäisesti tai yhdessä kanssamme.

Millaisia ovat arjen työtehtäväsi? Työsi alkaa projektityölle tyypilliseen tapaan huolellisella asiakastarpeen kartoituksella ja tarkemmilla määrittelyillä yhdessä asiakkaan kanssa. Määrittelyvaiheessa luodaan projektille tavoitteet, aikataulut ja valitaan projektiin osallistujat. Laajemmissa projekteissa on myös ohjausryhmä, jonka työskentelyyn osallistumme aktiivisesti. Varsinainen projektivaihe sisältää työpajoja, suunnittelua, sidosryhmätyötä, viestintää ja tiedotusta, dokumentaatiota, kilpailuttamista, ohjelmistojen käyttöönottoihin valmistautumista ja varsinaisia käyttöönottoja. Onnistuneet projektit myös päätetään osaavasti ja sidosryhmien tyytyväisyys varmistaen. Useimmiten toimit projektien vetovastuussa.

Näiden tehtäväkokonaisuuksien sisällä huolehdit, että projektit toteutetaan onnistuneesti, informaatio liikkuu, asiat edistyvät ja projektissa päästään myös tavoitteisiin, asianmukaista dokumentaatiota unohtamatta. Luonnollisesti tehtäväkokonaisuus vaihtelee eri palveluissamme ja myös projektikohtaisesti. Työskentelet itsenäisesti, mutta et yksin. Koko tiimimme on tukenasi.

Millaisia odotuksia meillä on osaamisellesi? Haemme konsultoivaa ja palvelumyyntiin kykenevää tiimipelaajaa, jolla on soveltuva koulutustausta, riittävä kokemus toiminnanohjausratkaisuista – esimerkiksi Microsoft Dynamics 365, IFS Cloud, SAP, Lemonsoft jne. sekä tarvittava prosessi- ja teknologiaosaaminen. Sinulla on kyky myydä, suunnitella ja johtaa projekteja ja tarvittavaa muutosta sekä priorisoida tarvittavia käytännön toimenpiteitä. Sujuva kommunikaatio ja dokumentaatio sekä suomeksi että englanniksi on tärkeää. Keskeistä on, että kykenet tarjoamaan palveluitamme asiakaslähtöisesti, arvoa tuottaen ja selkokielisesti. Olemme kiinnostuneet kuulemaan avoimesti taustastasi, joten esittele meille osaamisesi matalalla kynnyksellä, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan tarpeisiin ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja vastuuta organisaatiossamme, kilpailukykyisen ja tuloksista palkitsevan palkkauksen sekä mukavan työyhteisön tuen modernissa Tampereen Tulli Business Parkissa. Pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja voit joustavasti työskennellä osan työviikosta myös etänä. Tarjoamme työntekijöillemme myös lounasedun, terveyteen ja hammashoitoon liittyviä lisäpalveluita ja vakuutuksia sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -linkkiä painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa: 19. lokakuuta 2022
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN