Yhteystiedot

Tarvitsetko luotettavan kumppanin digitalisoinnin toteutukseen?

Toni Länsipuro

Toni Länsipuro

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

0400 376 444
toni.lansipuro@cdopalvelut.fi

Vahva ja pitkäaikainen kokemus asiakkaiden toiminnanohjauksen ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä, mm. projektinhallinta, palveluliiketoiminta, kunnossapito, tilaushallinta, toimitusketjuhallinta ja asiakashallinta.

Joel Helin

Joel Helin

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

044 327 6151
joel.helin@cdopalvelut.fi

Teknisesti orientoitunut digitalisaation moniosaaja. Vahva kokemus talouden liiketoimintaprosesseista, integraatioista ja ERP-hankkeista. Erityisosaaminen: älykäs taloushallinto, uudet teknologiat (mm. AI, RPA, IoT), projektinhallinta ja tietojärjestelmähankkeet.

Kati Kouhia-Kuusisto

Kati Kouhia-Kuusisto

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

050 523 2927
kati.kouhia-kuusisto@cdopalvelut.fi

Pitkä ja monipuolinen kokemus liiketoiminnan, toiminnanohjauksen ja laskentatoimen prosesseista sekä talousraportoinnista. Tutkinut taloustiedon hyväksikäyttöä johtamisen tukena. Taloushallinnon digitalisaatio, ERP käyttöönotto, ulkoistamisprojektit, HR-toimintojen kehittäminen.

CDO Palvelut Oy
Tulli Business Park
Åkerlundinkatu 11
PL 352
33101 Tampere

Y-tunnus 3175314-4

Laskutusosoite

Jos sinulla on kysyttävää jo käytössänne olevista tietojärjestelmistä, projektimenetelmistä tai niiden kehittämisestä yleensä, kysy rohkeasti. Soita meille milloin vain, lähetä yhteydenottopyyntö tai sähköposti. Palaamme asiaan tuota pikaa.

Tervetuloa vieraaksemme!

Tulli Business Parkin autotallissa on vieraspaikkoja ja näet valotaululta vapaat paikat. Jos on tilaa, sanokaa puomipuhelimeen että tulette CDO Palveluiden vieraiksi. Jos vieraspaikat ovat täynnä, niin viekää auto Tullin kauppakeskuksen tai Sokos Hotel Tornin vieressä oleville maksullisille parkkialueille. Ilmoittautukaa Tulli Business Parkin pääaulaan, josta ohjataan eteenpäin.