Yhteystiedot

Tarvitsetko luotettavan kumppanin digitalisoinnin toteutukseen?

Toni Länsipuro

Toni Länsipuro

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

0400 376 444
toni.lansipuro@cdopalvelut.fi

Vahva ja pitkäaikainen kokemus asiakkaiden toiminnanohjauksen ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä, mm. projektinhallinta, palveluliiketoiminta, kunnossapito, tilaushallinta, toimitusketjuhallinta ja asiakashallinta.

Joel Helin

Joel Helin

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

044 327 6151
joel.helin@cdopalvelut.fi

Teknisesti orientoitunut digitalisaation moniosaaja. Vahva kokemus talouden liiketoimintaprosesseista, integraatioista ja ERP-hankkeista. Erityisosaaminen: älykäs taloushallinto, uudet teknologiat (mm. AI, RPA, IoT), projektinhallinta ja tietojärjestelmähankkeet.

Totti Tuominen

Totti Tuominen

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

0400 848 778
totti.tuominen@cdopalvelut.fi

Kokenut IT:n, hankinnan ja kansainvälisten liiketoimintojen moniosaaja. Vahva kokemus kansainvälisistä liiketoimintaprosesseista, tietojärjestelmistä ja ERP-hankkeista. Erityisosaaminen: hankinnan prosessit, kansainvälinen talous, projektinhallinta ja tietojärjestelmähankkeet.

Sanna Ruosaari

Sanna Ruosaari

CDO, projekti- ja palveluasiantuntija

040 732 9988
sanna.ruosaari@cdopalvelut.fi

Monipuolinen ja ratkaisukeskeinen osaaminen ERP-järjestelmistä sekä niiden käytön tehostamisesta. Vahva kokemus yrityksen logistiikan ja toimitusketjujen hallinnasta sekä kehittämisestä. Erityisosaaminen: kansainvälinen kauppa, logistiikka, tilaus-toimitusprosessi, hankinta ja järjestelmäintegraatiot.

CDO Palvelut Oy
Tulli Business Park
Åkerlundinkatu 11
PL 352
33101 Tampere

cdo@cdopalvelut.fi

Y-tunnus 3175314-4

Laskutusosoite

Jos sinulla on kysyttävää jo käytössänne olevista tietojärjestelmistä, projektimenetelmistä tai niiden kehittämisestä yleensä, kysy rohkeasti. Soita meille milloin vain tai lähetä sähköposti. Palaamme asiaan tuota pikaa.

Tervetuloa vieraaksemme!

Tulli Business Parkin autotallissa on vieraspaikkoja ja näet valotaululta vapaat paikat. Jos on tilaa, sanokaa puomipuhelimeen että tulette CDO Palveluiden vieraiksi. Jos vieraspaikat ovat täynnä, niin viekää auto Tullin kauppakeskuksen tai Sokos Hotel Tornin vieressä oleville maksullisille parkkialueille. Ilmoittautukaa Tulli Business Parkin pääaulaan, josta ohjataan eteenpäin.