Digitalisoi. Oikein.

Tarvitsetko luotettavan kumppanin digitalisoinnin toteutukseen?

CDO Palvelut

Meiltä saat riippumattomat ja kokeneet tietojärjestelmä- ja liiketoiminta-asiantuntijat auttamaan niin suurissa kuin pienissäkin digitalisointi projekteissa. Meillä on vuosien kokemus ERP-kehitysprojektien menestyksellisestä läpiviennistä ja olemme auttaneet monia organisaatioita siirtymään 2020-luvun moderniin digitaaliseen maailmaan. Uskallamme tarttua vaikeisiinkin tilanteisiin ja osaamme ohjata myös kriisiprojektit oikeille raiteille ja tuloksekkaasti maaliin. Palvelumallimme on vaivaton, avoin ja tuloksia tuottava vaihtoehto, kaikkea kun ei kannata opetella ja tehdä itse – tai oman toimen ohella. ”Innovaation siemen kasvaa paljon hedelmällisemmin, jos se saa ravinteita ulkomaailmasta.”

Miksi CDO Palvelut on ylivertainen?

  • Pitkä kokemus onnistuneista toiminnanohjausprojekteista
  • Johdon ja liiketoiminnan yhteistyö tehostuu
  • Projektit hallitusti maaliin
  • Projektikulttuuri sekä muutosjohtaminen vahvistuvat
  • Kehitystoimenpiteet järjestetään ja priorisoidaan oikein

Toiminnanohjauskartoitus

Kartoitus yrityksenne toiminnanohjauksesta liiketoimintaprosessit, tietojärjestelmät ja ihmiset huomioiden. Tiivis raportti nykytilasta ja selkeät toimenpide-ehdotukset digitalisaatio edellä.

Järjestelmien valinta ja kilpailutuspalvelut

Toimiva ja kokonaistaloudellinen järjestelmävalinta sekä markkinakartoitus. Tuotteistettu CDO Palvelut Template malli järjestelmien valintaan ja kilpailutukseen.

Projektien johtaminen ja projektipäällikkötehtävät

Tuloksellinen projektinjohtokulttuuri sekä projektien keston ja kustannusten minimointi.

ERP-kehitysprojektit

Teknologisten mahdollisuuksien hyödyntäminen liiketoimintastrategian mukaisesti. Tehokkuutta, kustannussäästöjä ja parempaa tietovirtaa ERP-järjestelmällä.